Onlinebokning  Ring oss 

013-12 40 30

Hembesök smådjur

Vi gör även hembesök. Detta innebär att vi kan vaccinera, göra undersökningar, avliva mm hemma hos er. Operationer sker inte i hemmiljön. Vi har möjlighet att åka hemma hos er i Linköping eller närliggande kommuner som Norrköping, Kisa, Motala, Mjölby, Åtvidaberg och Borensberg.

I hemmets lugna vrå....

Avlivning

En av de svåraste stunderna man har som djurägare är när man skall besluta om avlivning. Är det för sent? Ska vi vänta? Skulle jag ha gjort det tidigare? Ska jag åka till en veterinär klinik? Finns det någon veterinär som gör det hemma? Ska jag ha tillbaka askan efter kremeringen eller skall jag gräva ner själv?  Dessa är svåra beslut, framför allt när det gäller familjemedlemmar.
Hos ER VETERINÄR så får man bestämma själv. Somliga vill göra det i hemmets lugna vrå. Andra vill komma till klinik. 

Pappersgöra vid avlivning

Förberedande dokument vid avlivning

Det finns vissa formaliteter som måste utföras vid avlivning av djur. När vi avlivar djur så måste man skriva på ett dokument som heter ”Anhållan om avlivning”. Glöm inte att ta med id-kort. Vi kommer göra en identitetskontroll av ditt djur genom att läsa av tatuering eller chip i början av besöket. Hundar som avlivats skall avregistreras genom meddelande till Jordbruksverkets hundregister. respektive Jordbruksverkets kattregister . Glöm inte heller att ta bort försäkringen eller andra register ditt djur är med i.

Djurägaren är bortrest eller inte kan ..

Djurägaren kan inte vara med vid avlivning

bland kan djurägaren av olika orsaker inte kan vara med avlivning. För att säkerställa att just ditt djur skall avlivas så vill vi att ni som äger djuret skriver på ett dokument som tillåter en annan person att ta med djuret till oss. Detta är viktigt då man inte vill att vi avlivar ett djur som du vill ska leva.  Den kan ni skriva ut här, Fullmakt för utskrift.
Veterinärkliniken

Här finns vi

Oss hittar man i valvet på Skogslyckegatan 10 i Johannelund i Linköping mitt emot Nya Munken Skolan. Vi har gått om parkeringsplatser utanför kliniken.

Skogslyckegatan 10 (i valvet) 
587 26 Linköping

013-12 40 30

info@ervet.se

Öppettider: Helgfria vardagar 8-17, lunch mellan 12-13. Telefontid: Helgfria vardagar 8-16:30, lunch 12-13