Onlinebokning  Ring oss 

013-12 40 30

VetPlan- för din kanin, hund eller katt


VetPlan hos ER VETERINÄR

 Hitta lidanden i tid

Ett bra abonnemang för ditt djur

Vill du undvika sjukdomar hos ditt djur? Vill du upptäcka åkommor och krämpor i tid? Vill du spara pengar?  Då är VetPlan något för dig. Teckna nu och få första månaden gratis. Använd rabattkoden "ERVET". Gäller fram till 26 september 2023.   Med VetPlan kan du ligga ett steg före sjukdomen kommer. Förebyggande vårdtjänster till en fast månatlig kostnad har under flera år erbjudits i andra länder. Dessa är extra omtyckta och är högt värderade av djurägare.
Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter och gäller endast hos ER VETERINÄR i Linköping.
Virbac Foder hos VetPlan hos ER VETERINÄR

20 % på Virbac foder

Ni med djur som kommer till oss vet ni att många av era djur älskar vårt Virbac foder. De smaskar i sig det för fullt. Om ni går med i VetPlan så får ni 20 % rabatt på fodret. Använd rabattkoden "ERVET" för första månaden gratis. Gäller till den 26 september. Hur bra låter inte det? Det finns Virbacs vanliga foder, men även för hundar och katter med njurproblem, leverproblem, allergi, ledproblem mm. 
Med VetPlan har du månadsabonnemang med upp till 30 % rabatt, där du har en egen årshälsoplan. Det finns olika priser, från 109 kr/månad till 319 kr/månad. 
ER VETERINÄR

Här finns vi

Oss hittar man i valvet på Skogslyckegatan 10 i Johannelund i Linköping mitt emot Nya Munken Skolan. Vi har gått om parkeringsplatser utanför kliniken.

Skogslyckegatan 10 (i valvet) 
587 26 Linköping

013-12 40 30

info@ervet.se

Måndag-fredag:  08:00-17:00 Lunch 12:00-13:00 
Lördag och söndag stängt