Onlinebokning  Ring oss 

013-12 40 30

Saker händer ....

Återbud/Uteblivet besök/Rätt antal djur

Naturligtvis händer det saker .....

Om ni behöver avboka en tid, gör detta senast 24 timmar före bokat besök, på telefonnummer 013-12 40 30 alt. epost: info@ervet.se. Besök som sker första helgfria vardagen efter en helg ska avbokning ske på fredag före kl 11:00. För uteblivet besök som ej avbokats, eller som avbokas för sent debiteras. Se nedan för prislista.
Det är viktigt att ta bort uteblivna besök i tid så att vi kan planera vår dag för eventuella operationer, hembesök, utredningar mm.  Ett uteblivet besök är viktigt att veta då andra kan vilja ha den tiden. Det vore synd om de ska vänta till morgondagen bara för att du inte orkar avboka tidigare. Vi är där och håller DIN tid till DIG som DU har beställt.
Se till att ni har bokat för rätt antal djur vid besiktning och vaccinatoner. Djur som ni bokat för och inte kommer med räknas som uteblivet besök för dem djuren som inte är med. Se nedan för priser.
Ögonfransgecko
Kontantfri klinik

Betalning

Alla vanliga kreditkort, Swish och Zaver. Ej faktura

Vi erbjuder nu även betalning via Zaver (Se mer här) där du kan välja att betala direkt (via kort eller banköverföring), betala senare (faktura) samt delbetalning. Kolla gärna innan om du kommer till oss ditt köputrymme. Kliniken fakturerar aldrig direkt till djurägaren, förutom vid uteblivet/sent avbokat besök. Alla annan fakturering (vid besök) sker via Zaver. Kom också ihåg att när försäkringsföretagen är stängda går det inte att direktreglera. ER VETERINÄR är en kontantlös klinik.

Priser

Uteblivet besök, sen avbokning eller rätt antal djur vid besikning och vaccination som inte avbokats enligt ovan kommer att debiteras enligt följande tabell.

Priser vid uteblivet besök / Sen avbokning mm (gäller per djur)

Vaccination
450 SEK
Veterinärbesök (gäller även avgiftsfria besök)
720 SEK
Besiktning (oavsett ålder)
720 SEK
Operation/Sövning
1190 SEK
Hembesök/gårdsbesök
2335 SEK
Veterinärkliniken

Här finns vi

Oss hittar man i valvet på Skogslyckegatan 10 i Johannelund i Linköping mitt emot Nya Munken Skolan. Vi har gått om parkeringsplatser utanför kliniken.

Skogslyckegatan 10 (i valvet) 
587 26 Linköping

013-12 40 30

info@ervet.se

Måndag-fredag:  08:00-17:00 Lunch 12:00-13:00 
Lördag och söndag stängt